פיענוח בדיקת עור לכתמים לבנים על הכתף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/11/2016 | 21:52 | מאת: סיון

קיבלת תוצאות של בדיקת עור של כתמים לבנים שיש לי על הכתף מה זה אומר? זה משהו מסוכן תודה לתשובתך פירוט תוצאות הבדיקה Fungi culture p 1 פירוט תוצאות הבדיקה תהליך הבדיקה: התוצאה: תהליך הבדיקה:REMARKS (MICRO) התוצאה:Order Comments תהליך הבדיקה:REMARKS (MICRO) התוצאה:מקום לקיחה: גב עליון תהליך הבדיקה:Microscopy result התוצאה:T.versicolorחיובי ל תהליך הבדיקה:Microscopy for hypha התוצאה: תהליך הבדיקה:Microscopy spores התוצאה: תהליך הבדיקה:Fungal culture התוצאה:אין צמיחה תהליך הבדיקה:5th. week התוצאה:אין צמיחה תהליך הבדיקה:REMARKS MICRO התוצאה:מעט חומר תהליך הבדיקה:REMARK התוצאה:?האם קיבל טיפול

מדובר בפטריה בלשון הסלנג "פטרית שמש", בעיה שכיחה ואין מקום לדאגה, אלא לחזור לרופא העור ולקבל טיפול.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור