מיליות חוזרות - מה לעשות?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/10/2016 | 11:53 | מאת: מיכל36

שלום, היו לי מיליות על העפעפיים והורדתי אותן אצל רופא עור לפני כ-3 שבועות. אני רואה שהן מתחילות לחזור... האם יש אפשרות להוריד אותן לצמיתות? מה גורם להן להופיע פתאום ואיך אפשר למנוע את זה? תודה.

מיליות נפוצות ולא ידועה הסיבה. לא תמיד מצליחים להסיר מיליות לצמיתות. גם כשמצליחים יכולים לטפל במה שכבר קים, אבל לא למנוע צמיחה של חדשות. אני מציעה שתחזרי לרופא העור לסבב נוסף של טיפול ואולי זה יעלים אותן.

04/11/2016 | 16:24 | מאת: מיכל

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור