כתם לבן במצח

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/10/2016 | 08:47 | מאת: דינא

שלום לבתי בת ארבע שנים הופיע מלפני שבוע כתם עגול בצבע לבן באזור המצח, רופא העור איבחן את הכתם כיובש מהשמש. תוך כמה זמן הכתם אמור להיעלם? או שזה כתם שישאר? האם יש משחה שאני יכולה להשתמש בה על מנת להעלים את הכתם הזה. אני נורא לחוצה. יש לציין שאני התחלתי למרוח לה קרם לחות אקווה וגם מורחת קרם הגנה לשמש 50

המשיכי קרם לחות. אם מדובר ביובש יעבור תוך מספר שבועות. אם לא יעלם, חזרי לבדיקת רופא עור, רצוי שמתמקד בעור של ילדים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור