סרום שמן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/12/2015 | 15:52 | מאת: שולה

האם סרום שמן לפנים - כמו שמן אובליפחה + רוז היפ או למשל שמן משקם של פלקסיטול אכן יעיל לעור הפנים ויכול לעזור בשיקומו, השיפור צלקות ולפיגמנטציה? האם סרום כזה מתאים ויכול לעזור גם לסובלים מפצעונים דמויי אקנה (דלקת זקיקי השיער או אקנה ממש) או שמבקרה כזה שמן רק יכול להזיק? האם אפשר לקבל באופן כללי התוויות למתי כדאי ולמה נועד סרום שמן לפנים של שמנים טבעיים?

ראי מה עניתי לך (במקום אחר)

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור