פצע שאינו מחלים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/11/2015 | 14:11 | מאת: דניאל

ד"ר שרייבר שלום רב, לפני כארבעה חודשים הופיעה לי חבורה מתחת לבוהן הרגל.לפני כ— 6 שבועות פתח אותה כירורג+ אנטיביוטיקה.אציין כי המקום אינו מזוהם, ברם הפצע לא מגליד. העה חשש לגוף זר ונשלחתי ל u.s. להלן התשובה: מתחת לצלקת פצע הודגם אזור היפואקוגני בקוטר 0.5*0.6 ס"מ, עם זרימת דם מוגברת בצורת מערבולת יכול להתאים ל avm 1.מה לדעתך יש לי? 2.האם הממצא הוא חלק מהפצע, או שמא הוא מפריע לפצע להחלים? 3.מה לדעתך הטיפול ואצל מי מומלץ לעשותו. בן 57. סכרתי מאוזן למדי

לפי תשובת הבדיקה מדובר במלפורמציה של כלי דם- כלומר גדילה לא תקינה שלהם. ממליצה להתיעץ עם כירורג כלי דם, וגם עם מרפאת לייזרים כגון מרכז רפואי שרון בפתח-תקוה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור