טפול בצלקת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/11/2015 | 06:44 | מאת: דנה

האם אחרי טיפול לייזר בצלקת לשיפור מראה העור מומלץ להמשיך לשים את גל הסיליקון או שזה יזיק? באופן כללי מתי נגמר שלב התפתחות הצלקת - כלומר באיזה שלב (אחרי כמה זמן מהפציעה) ניתן לדעת האם הצלקת תיהיה שטוחה או שהיא תגדל ותחרוג מהגבולות - והאם זה אומר שמבשך כל זמן זה צריך להשתמש בסיליקון?

ג'ל סיליקון מקובל לשים כחודשיים אחרי הפציעה. לפעמים זה עוזר. הצלקת משתפרת לאט חודשים רבים ועד שנתיים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור