בירור תוצאת בדיקה פתולוגית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

07/10/2015 | 11:41 | מאת: שימי

בשל הופעת כתם בגוון חום בהיר בצעתי ביופסיה התשובה שנתקבלה: קטע עור המראה Lichen planus-like keratosis וריבוי קל של מלנוציטים על גבול דרמו-אפידרמלי אשמח אם תבהירי או תחדדי בענין וההמלצות לטיפול

כנראה מדובר בכתם שפיר שאינו מצריך כל טיפול. בכל מקרה מי שצריך להחליט על זה איתך ביחד, זה הרופא ששלח את הבדיקה וכן לגבי מעקב.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור