הימגיומה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

06/10/2015 | 13:57 | מאת: דימה

שלום ! לבת שלי בת השנתיים וחצי יש לה הימנגיומה בשפה העליונה מלידה ! נישינו דירלין שנתיים אך בלי תוצאות !! הינו במעקב ! כרגע סימנו על דעת עצמינו האם כימים עוד טיפולים לבעיה ? מתי היה אפשר להןריד את זה ? בתודה מראש !

אם גודל ההמאנגיומה, הולך וקטן או לפחות לא גדל, עדיף לחכות עד גיל 5 כי יכולה להעלם. בזמן המתנה צריך כל חצי שנה להיות במעקב של רופא עור שמתמקד בטיפול בילדים, ולהחליט איתו ביחד על המשך. בנוסף, אפשר לקבל חות דעת מרופא עור שעוסק בלייזרים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור