פצעים שקופים קטנים ביד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/09/2015 | 07:49 | מאת: קרין

שלום, לאחרונה נתקלתי בפצעים קטנים שקופים שצמחו לי בכפות הידיים, על האצבעות בעיקר. הפצע נראה שקוף וקטן בצבע העור ובה סוכנות קרובה יותר נראה שיש בפנים כמו נקודה שחורה כלשהי. אשמח לדעת במה מדובר?

מומלץ שתפני לבדיקה אצל רופא עור כי זו הדרך היחידה לאבחן באיזה מבין מגון מחלות עור מדובר. אחת האפשרויות שיכולה להתאים לתיאור היא יבלות וירליות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור