ציפורניים שגדלות עקום

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/08/2015 | 18:17 | מאת: דנה

היי קוראים לי דנה ואני בת 20 בשנים האחרונות הציפורניים שלי גדלות בצורה עקומה הציפורניים שלי בידיים גדלות נורא מהר האצבע והאמה בשתי הידיים גדלות בצורה גלית ונוטות לצד בשאר האצבעות הם גדלות בצורה גלית ועקומה אין להם צורה מוגדרת ואני לא קוססת ציפורנים או מורחת לק או משהו כזה אז למה הם גדלות עקום ? האם זה מעיד על מצב בריאותי או על מחלות שונות ? חשוב לי לציין שבשנים האחרונות סבלתי ממתח נפשי גבוה וחרדה חברתית היום אני מטופלת בדמיון מודרך והחרדה החברתית מתחילה לעבור בנוסף יש לי בעיות בבטן לפני שנה היה לי צואה עם קצת דם לתקופה קצרה ולאחר מכן זה נעלם אני חוששת שאולי יש לי טחורים בגלל שכואב לי לפעמים בזמן יציאה וגם פי הטבעת מרגיש יבש קשה וקטן בחודשים האחרונים יש לי שינויים בצואה ובכמות הצואה יש לי בטן קשה אחרי היציאות ונפיחות בבטן ואני לא יודעת אם יש קשר אבל אני גם סובלת משיעור יתר ומהזעת יתר בבית השחי המחזור גם מגיע כל חודש בימים אחרים והשפתים שלי יבשות בחודשים האחרונים האם יש קשר בין כל הדברים ? אשמח עם תענו לי . תודה .

להבנתי התלונות שלך לא קשורות זו לזו. לגבי הציפורניים ושיעור יתר את צריכה לפנות לרופא עור ולעשות בדיקות כדי לגלות אם יש הסבר (כגון פגיעה בציפורניים יכולה להגרם מחוסר ברזל). לגבי הבעיות בבטן צריך לפנות לבדיקה של גסטרואנטרולוג- כי הם מומחים למערכת העיכול.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור