יבלת מסוג corn /יבלת קשה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/07/2015 | 13:53 | מאת: גל

שלום, יש לי באצבעות כפות הרגליים יבלות קשות כתוצאה מנעילת נעלי עקב צרות. איזה טיפול הכי חדשני קיים היום על מנת להסיר את היבלות? לציין שהיבלות לא כואבות רק הן מפריעות לי מבחינה אסתטית.

את מתארת יבלות לחץ. הטיפול ההכרחי והראשון להוריד את הלחץ. כלומר לנעול רק נעליים שטוחות מאווררות רצוי אורטופדיות. בנוסף, אבל בשום אופן לא במקום, אפשר גם לזרז את ריפוי היבלות כגון פדיקוריסטית רפואית או כירופוד בקופ"ח.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור