שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/07/2015 | 09:17 | מאת: עדי

ביתי בת 7.5 כיום. לפני כמעט שנתיים נפלה. 10 תפרים מעל הגבה הימנית בתה"ש ע"י פלסטיקאי. שימוש בקלו קוט עד היום ז"א עוד מעט שנתיים. רופא עור נתן לנו את המשחה רטויט על מנת למרוח על המקום כדי להביא למצב שלא ייראה...בע"ה, מקווה. אז בוקר קלו קוט עם הגנה ולילה רטויט. העניין הוא שאני לא רואה שהרטויט עושה שום קילוף באזור הצלקת.? הרופא אמר פעם אחת שהעור כבר התרגל למשחה ולכן זה קורה, אבל למעשה כך זה היה מההתחלה. לא ראיתי שום התקלפות באזור. האם זה עדיין פועל על הצלקת או לא? מה עושים? משתמשת כבר חודשיים נדמה לי...תודה רבה

קרמים לטשטוש צלקות עוזרים מעט אבל לאחר מספר חודשים של שימוש מיצית את הענין. אז קלוקוט כדאי להפסיק-חבל על הכסף והזמן, ורטאביט אפשר להמשיך עוד חודשים ספורים- מקסימום יעזור...

09/07/2015 | 13:18 | מאת: עדי

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור