שומן תת עורי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/10/2008 | 08:07 | מאת: יעל

אני כרותת שד ימני ונוצרו לי שומנים תת-עוריים בשתי ידי.האם מותר לי להסירם?

למרות שלא צריכה להיות בעיה להסיר שומנים תת עוריים בידיים של אשה כרותת שד, עצתי שתשאלי קודם את הרופא האונקולוג שעוקב אחרייך. כדאי שיבדוק אם אין קשר לגידול שכנראה היה לך (כי לרוב זו הסיבה להסרת שד), שיאשר שבמקרה האישי שלך אין בעיה להסיר את השומנים, ואם וכאשר אז עדיף לשלוח את השומנים שמסירים לבדיקה פתולוגית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור