סיבה להופעתן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/06/2015 | 18:35 | מאת: ורד

יש דרך לגרום לזה להפסיק להופיע? זה התחיל ועם הזמן יש יותר ויותר

30/06/2015 | 18:39 | מאת: ורד

נקודות קטנות מתחת לעור בשפה העליונה - יש דרך לגרום להן להפסיק להופיע? קבעתי תתור לרופא עור אבל זה רק בעוד חודש... אולי זה משהו בתזונה או מצב נפשי... בהתחלה היו לי ממש מעט ועם הזמן יש יותר ויותר... הן קטנות לבנות עגולות ולא מורגשות בתוך השפה

תחפשי תמונות של fordyce spots שזה כנראה מה שיש לך. יש על זה חומר קריאה באינטרנט

להבנתי מדובר בנטיה שאין לה פיתרון מוכר. זה לא קשור לתזונה ולא למצב נפשי, לא מדבק ולא מסוכן. כמובן שעדיף לא להסתפק בתיאור שכתבת, אלא להבדק אצל רופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור