פטריית שמש???

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/04/2015 | 23:14 | מאת: shim

מזה שנים שאני סובלת מפטריות שמש שבאות והולכות. בעבר טיפלתי במגוון דרכים שונות... משחות, סבונים וכדורים. בכל פעם הפטרייה חזרה עד שהתייאשתי. מזה שנתיים שהיא עלי ואני לא מטפלת. העניין הוא שהיא השתנתה. הפכה אדמדמה חומה בולטת ולרוב מגרדת לי מאוד. אני לא בטוחה שאכן זו פטריית שמש הייתכן והפכה למשהו אחר? האם יש פתרון לבעיה שיחזיק יותר משבועיים שלושה? לא נחשפתי לשמש כבר שנה וחצי לפחות והמצב מטריד אותי מאוד. יש לציין שבעבר כמובן שביקרתי אצל רופאי עור שונים אך ה"פטריה" לא נראתה כך אלא הופיעה ככתמים לבנים רק על הגב. כיום גם בחזה ובכתפיים. אשמח להכוונה בנושא תודה מראש

למרות שהפטריה גלויה לעין בחשיפה לשמש היא לא נגרמת מהשמש. הטיפול בה הוא כמו בפטרת. אם הטיפול הרגיל במשחות לא עזר- כמובן יש לעקוב אחר ההוראות בעלון במלואן, אפשר להשתמש בכדורים. מומלץ לפנות לרופא עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור