המטומה ברגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/04/2015 | 13:57 | מאת: ת.ט

לפני כחודשיים הופיעה לי ברגל שמאל מעין כתם עם גבולות מוגדרים שמרוצף בנקודות אדומות כמו נימים מפוצצים. מזה כחודשיים הנקודות באות והולכות. והכל באותו כתם ספציפי בודד.האזור אינו כואב או חם...ואין שום תחושה שונה על פני העור.ממה זה קורה ומה אפשר לעשות?האם זה מסוכן????? זה התחיל להלחיץ אותי(אני סטודנטית לסיעוד)..אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה!!

כמובן שאי אפשר לאבחן בלי בדיקה, וכדאי לפנות לרופא. באופן כללי ובמגבלה שלא ראיתי אותך לא נשמע מסוכן כגון גידול של כלי דם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור