ילפת שטוחה ברירית הפה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/02/2015 | 13:16 | מאת: אלי

לבתי גילו ילפת (ליכן פלנוס ) לפני כמה שנים וכעת זה עבר לרירית הפה כעת מטפלת בזה מוחית פה ולסת אבקש לדעת מי הם הומחים המתמחים בליכן פלנוס בארץ ובאם אפשר לקבל מיכם שמות ומספרי טלפון שלהם תודה אלי

אני לא מכירה שם ספציפי. רופאת פה ולסת זה תחום מתאים לבעיה שאת מתארת. אפשר לקבל עוד חות דעת מרופא עור, כי יש חפיפה במחלה זו.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור