נים דם על האף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/01/2015 | 11:02 | מאת: סיון

היי, אני מחפשת רופא שיסיר לי נים דם על האף. ניסיתי מספר רופאי פלסטיקה ואף אחד לא מתעסק בכך. פניתי למספר רופאים לכלי דם וגם הם לא מתעסקים בכך. אשמח מאוד למספר שמות ל רופאים שמתעסקים בכך על מנת לגשת לייעוץ... תודה תודה תודה

רופאים בתחום הIPL או הלייזר אולי יעזרו לך. גם אני מטפלת במקרים כאלו ואת מוזמנת לבדיקת התאמה 054-4010140

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור