גןשים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/01/2015 | 02:02 | מאת: ענת

שלום רב דר האם ידוע לך אם אפשר לטפל בגרנולומות שנוצרו מהזרקת ארטיקול לפנים לפני שנים בעזרת fu5. אני שואלת מכיוון שסטרואידים לא ממש משפרים משמעותית את הגושים. מיואשת ומדוכאת. תודה

אין לי נסיון אישי בטיפול בגושים שנוצרו מארטקול. כדאי שתתיעצי עם הרופא המטפל, ואם מנסיונו הזרקת FU יכול לעזור, שוה לנסות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור