נקודות שחורות קטנטנות בקצה האצבע

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/12/2014 | 20:20 | מאת: אבי

שלום רב לפני כשנה בערך נחתכה לי האצבע במסור נגרים. הפצע הגליד ונשארה רק צלקת קטנה. לפני כחודש בערך החלו להופיע לי נקודות שחורות קטנות על הצלקת - נורא מציק וכואב . מה אלו הנקודות האלו ואיך אפשר לטפל ?

אי אפשר לאבחן את הבעיה ללא בדיקה. יכול להיות שקשור לריפוי לא טוב של הצלקת או לפעמים יבלת וירלית מופיעה עם נקודות שחורות אבל אני לא רואה סיבה שהיא תתישב דוקא בתוך הצלקת...

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור