שאלה בעניין נגעים מסוג BCC ובהמשך להתכתבות קודמת..

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/12/2014 | 10:12 | מאת: ללא שם

אני מעלה השערה שניתוחים חוזרים ונשנים להסרת נגעים מסוג BCC, חוסמים את דרכו הטבעית של הגוף לנקז מתוכו החוצה בדם ו/או בנוזל הלימפה, את התאים הנגועים, וזו גם הסיבה לכך שאחרי כל ניתוח מתפתח נגע חדש, בעוד שמנסיוני כאמור מעל לשש שנים מאז הניתוח האחרון שעברתי לא התפתח אף נגע נוסף לנגע הקיים. האם להשערה זו יש על מה להסתמך???

לידיעתי אין להשערה שלך סימוכין מחקריים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור