בעייה בטיפול אפודקס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/11/2014 | 21:31 | מאת: ליליה

בשל אבחנה סולר קרטוזיס בפה, אני מטופלת מזה עשרה ימים באפודקס. הבוקר קמתי עם מעין שטף דם כהה מאוד באזור המטופל ,עם מעט מאוד דימום ממקום אחד. הרופאה שלי לא זמינה בשבועיים הקרובים האם דחוף לראות רופא? או להפסיק לגמרי את הטיפול?

30/11/2014 | 08:25 | מאת: ליליה

הנגע הוא על השפה לא בתוך הפה

מומלץ להפסיק את הטיפול, אלא אם הרופאה שלך תאמר לך אחרת. יתכן ויש לך רגישות לאפודקס. כדאי לך לקרוא על הטיפול הפוטודינמי לסולר קרטוזיס באתר של אסף הרופא. זו שיטה יותר נעימה מאפודקס, ויעילה מאד.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור