פילינג בינוני tca

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/11/2014 | 12:37 | מאת: יוני

יש לי אדמומיות בעור הפנים עם מעט פצעונים העור שלי יחסית רגיש לשמש ולפעמים יש רגיעה במצב האדמומיות.. מרקם העור שלי לא אחיד רציתי לדעת האם פילינג בינוני tca 35% לשיפור מרקם ואחידות העור בעיתי בשבילי ..תודה !

כאשר יש נטיה לאדמומית ונימים פילינג לפעמים עלול להחמיר את זה. כדאי לגשת לרופא עור לייעוץ ובירור אפשרויות הטיפול לפני שאתה מחליט.

בנוסף למה שכתבתי למטה, אתה מוזמן גם לבדיקת התאמה לטיפול פוטודינמי 08-9779981. יש מקרים של נטיה לאודם ושל כתמים שאפשר לשפר בטיפול כזה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור