נגעים מסביב לעיניים לבת 6

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/11/2014 | 14:25 | מאת: יפעת

שלום רב! לפני מספר ימים הופיעו לבתי נקודות שומן ממעל ומתחת העיניים. אומר עוד, לפני כשנה הופיעה לבתי ברגל טולילה ומאז כל הגוף שלה מהצוואר ועד הרגליים התמלא בטולילות. אסכם שבתי עוברת בדיקות אלרגיה למזון וקרדית האבק בימים אלה. ממה נובעת התופעה הזו והאם ההתפשטות שעל כל גופה היא סבירה? מה ניתן לעשות? לפני מספר ימים שמתי לב שגם בני בן ה-2.5 החל לסבול מהתופעה בגופו

בנוסף אי אפשר לענות ללא בדיקה. רצוי לפנות לרופא עור, עדיף שעיסוקו ספציפי בילדים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור