פיטריאזיס רוזאה - דחוף !!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/10/2014 | 10:36 | מאת: גלית

אובחנתי כסובלת מאטיפיקל (לא טיפוסי) פיטריאזיס רוזאה. אני מטופלת בכדור שנקרא פרדניזון וקרם דרמובט כבר 5 ימים אך אין כל הטבה אלא רק החמרה. הפריחה והגרד מופיעים בכל הגוף כולל הפנים הגפיים וממש בכל הגוף. יש הגורסים כי הטיפול בסטרואידים רק מגביר ומאריך את משך ההחלמה. רציתי לדעת את דעתך ומה ניתן לעשות עם הגרד הבלתי נסבל המדיר שינה מעיניי?

גם כדורי אנטיהיסטמינים יכולים להקל על גרד, וגם כדורים פסיכיאטריים יכולים להינתן במינון נמוך נגד גרד. כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור