זיהום/יבלת בכרית כף היד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/10/2014 | 22:50 | מאת: אורח

הייתה תקופה שיצא לי להיות הרבה בסביבות חוץ, שטח, אדמה, לכלוך וכדומה, אך אני מנסה לשמור על היגיינה. אחרי זה הופיעה לי נקודה קטנה בכרית כף היד שהלכה והתפתחה, ובהתחלה נראתה כמו מוגלה, אז ניסיתי לפוצץ את זה אבל זה לא הלך. לאחר מכן, לאחר מספר חודשים, שמתי לב שזה ממש גדל ונהיה בגודל של לפחות 5 ס"מ, וזה המשיך לגדול עד עכשיו. שמתי לב שיש בפנים כל מיני קוצים שחורים ארוכים (המון, ארוכים מאוד, חלקן דקות וחלקן ממש גדולות). אז פתחתי את זה והתחלתי להוציא אותם, אחרי שניקיתי את זה, ניקיתי הכל עם אלכוהול. ועד כה הדברים השחורים האלה ממשיכים לגדול ולהופיע שם משום מקום, ואני כל פעם מחדש מוציאה אותם ומטהרת את ה"פצע". האזור הזה נהיה כמו חור ממש עמוק בכרית כף היד שממשיך לגדול ולהתעמק ואני נסיתי ללכת ולבדוק אבל אומרים שזו יבלת. אשמח אם אוכל לקבל תשובה ולקבל הכוונה למה זה יכול להיות.. אני ממש פוחדת על היד.. תודה רבה!

יבלת בכף היד יכולה להיות עם נקודות שחורות בפנים אבל לא שמעתי על "קוצים שחורים ארוכים שהוצאתי". אם התיאור שלך נכון, זה מאד מוזר, ואני מציעה שלפני לבדיקה של רופא עור נוסף לברר מה זה?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור