כתמיםם כהים לאחר צריבה חשמלית של יבלות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/04/2009 | 16:11 | מאת: דן

היו לי כמה יבלות באזור המפשעה וצרבו לי אותם עם חשמל ונשארו לי כתמים כהים . עברה מאז יותר מחצי שנה האם הכתמים ישארו או שיעלמו? ומה אפשר לעשות בשביל להעלים אותם?

כתמים משניים לפעולה בעור לפעמים עקשניים. יש סכוי טוב שיבהירו עם הזמן אבל לא ידוע אם יעלמו. תפנה לרופא עור שירשום לך קרם מבהיר לכתמים, זה לפעמים עוזר.

23/04/2009 | 17:11 | מאת: דן

האם את חושבת שהמשחה Kelo-Cote להעלמת צלקות יכולה לעזור ?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור