אטרומה ונקודת חן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/09/2014 | 18:39 | מאת: שני

יש לי אטרומה (נקודת חלב) פנימית בישבן בערך בגודל 0.5-1 ס"מ, היא די מציקה לי בישיבה ובולטת החוצה כעיגול קטן ולבן, ואני מאוד מעוניינת להוציא אותה, העניין הוא שהוסבר לי שבניתוח תשאר צלקת עם נטייה להתרחב, ואני רוצה להימנע מכך.. מה ניתן לעשות ?

אפשר להוציא אטרומה רק בניתוח. מומלץ לפנות לכירורג פלסטי ולבקש את הצלקת קטנה ככל האפשר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור