שימוש בזינדקלין ורטאויט

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

31/08/2014 | 12:16 | מאת: אסף

שלום..יש לי פצעים על המצח וכתוצאה מכך אני משתמש בשני משחות אלו אחת בבוקר ואחת בערב לאחר מקלחת בהתאמה..מספר שאלות : 1. זה שילוב טוב? 2. יש מניעה בלעשות ספורט בלילה ולהזיע עם שימוש במשחות אלו? 3. יש לי הרגשה שמשחות אלו מוציאות לי עוד פצעים..האם זה חלק מהטיפול? בנוסף אני לוקח כבר 3 חודשים אנטיביוטיקה " רוקסו" בהמלצת רופא אבל אני לא רואה שיפור..מה לעשות?  תודה

כל הטיפולים שכתבת טובים ומקובלים. אבל לדבריך אתה לא רואה שיפור ואפילו החמרה. אז כדאי שתחזור לרופא העור. יש עשרות תרופות לאקנה ואולי במקרה האישי שלך, תנסו משהו אחר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור