כדוריות שומנים מתחת לעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/08/2014 | 18:45 | מאת: שולי

יש כדוריות שומנים מתחת לעור מלאה ברגלים העם אפשר לעשות טיפול לכדוריות להוציא אותם בבדיקה אצל רופאה עור נאמר לי שהגוף שלי מייצר אותן העם זה מסכן חיים ויכול להפוך לסרטני איך אפשר להתפטר מה הם גם מבחינה בריאותית וגם מבחינה אסטטית

איני יכולה לדעת בלי בדיקה באיזה סוג גידולים מדובר. את כל השאלות האלו תוכלי להפנות לרופאים שבדקו אותך. אני מנחשת שאם היה מסוכן רופאת העור היתה מזהירה אותך, אבל כדאי שתשמעי ממנה מפורש.

31/08/2014 | 12:19 | מאת: שולי

שאלתי היתה העם קיים כזה שהגוף מייצר שומנים מתחת לעור בריכוזיות של כדורים ןעם הם יכולים להפוך לסרטניות .הרפוא עור אמר שכך הגוף שלי מייצר שומנים שכדוריות .

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור