קיורוטן - השפעות ארוכות טווח

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/06/2014 | 09:27 | מאת: יהודה

האם ידועות השפעות ארוכות טווח של הקיורוטן על הגוף והנפש(עלול לגרום לדיכאון ) ? האם יש אלטרנטיבה טובה יותר ? והאם נהוג במקרים של הצטלקויות בעור לתת בנוסף לקיורוטן גם סטרואיד ? תודה

יש תופעות רבות לקורטן ותוכל לקרוא באינטרנט עמודים רבים עליהן. דיכאון הוא אחד הסיבוכים המדווחים ולכן זו תרופה שלא נותנים לאנשים רגישים עם עבר של חולשה נפשית, יש גם תופעות פחות מוכרות לדוגמה דילול השיער.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור