יבלות מתחת לגבה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/06/2014 | 23:21 | מאת: אלינור12

יש לי יבלות מתחת לגבה, והלכתי לרופא עור והוא שם לי חנקן על היבלות.. אבל מאז נהיה לי ממש אדום נוטה לחום.. וזה נראה ממש כמו כווייה! ואני ממש חוששת... האם זה יעבור לי?? תישאר לי צלקת? איך אפשר למנוע צלקת? בבקשה תעזרו לי.. זה ממש חשוב לי...

הטיפול של הקפאת יבלת עם חנקן מקובל. כתם אדום או חום לאחר הפעולה שכיח מאד ולרוב נעלם אחרי כחודשיים. כדאי לא לשזף את האזור, ולחזור לרופא העור לביקורת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור