קיורוטן - אקנה בנער בן 15.5

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/06/2014 | 10:58 | מאת: יהודה

רציתי לדעת האם קיורוטן עוצר את הגדילה ? האם יש השלכות ארוכות טווח לשימוש בו ? האם בנוסף לקיורוטן נהוג/ אפשרי במקרים של הצטלקויות לתת גם סטרואיד דוגמת פרדיזון ? תודה מראש

למרות שלא נעשו מחקרים לגבי קורטן וגביהה, אם אתה נמוך מאד להרגשתי עדיף להמנע מהתרופה. לא כל הנזקים שלה מוכרים- כגון 3 מטופלים שלי טוענים שנגרם להם דילול שיער במשך שנים לאחר השימוש בה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור