קילופי עור מהקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/06/2014 | 09:31 | מאת: אסף תירם

בוקר טוב לך ד"ר סמדר, רציתי את עזרתך בנוגע לביתי, בראשה יש קילוף אגרסיבי שמלווה בגרד ממשי מאוד,לפני חודש היינו אצל רופא עור מומחה נתן לנו שמפו וקרם לאחר מקלחת של קמדיס אך הטיפול לא צלח. יש לך אולי דרך טיפול יותר טובה. תודה רבה והמשך יום טוב, אסף תירם

צר לי אבל אין לי בשורה בשבילך. הטיפולים הפוטודינמיים שאני עוסקת בהם לא מיועדים לבעיה כזו.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור