NLD

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/06/2014 | 08:55 | מאת: רונית

שלום ד"ר אני סובלת מתופעה של NLD בשוקיים כתוצאה מסוכרת. אני רוצה לדעת מה אפשר למרוח על זה על מנת שלא יווצר יובש, לאחרונה מתחיל נורא להתקלף לי ולהתייבש. דרך אגב ממה היובש נוצר? בעבר הייתי מורחת ויטמין E אבל זה לא כ"כ עוזר, יש משהו שלא דורש מרשם שניתן למרוח שלא יתקלף? אני בקיץ נוטה לאפר את הרגליים וללכת ככה עם בגדים קצרים ובמצב של היום אינני יכולה כי זה נראה רע ויבש (ואני מניחה שהמייקאפ עוד יותר מייבש את זה אבל אין לי ברירה) ודרך אגב, האם יש פתרון לתופעה הזו ?

נגד יובש אפשר לנסות מה עוזר לך כגון תכשירים אקסרה, קלמוריד או כמה טיפול שמן זית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור