שרכי עור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/06/2014 | 22:04 | מאת: אני

שלום אני בהריון שני ולאחרונה הופיעו לי באיזור הצוואר המון שרכי עור, מה הסיבה האם ההריון או וירוס כלשהו וכיצד ניתן לטפל ? תודה

שרכי עור לרוב מופיעים ללא סיבה. הריון משנה את חילוף החומרים ואת רמת הורמונים ויכול להשפיע על צמיחה של גידולי עור. אפשר לחתוך או לצרוב אותם אצל רופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור