בליטות עגולות לבנות , בשוק הרגל מתחת לעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/05/2014 | 20:24 | מאת: רונית

שלום רב הלכתי לפיזיוטרפיה וכשהרימו לי את הרגליים המטפל ראה בשוק עיגולים לבנים מתחת לעור , צריכה לדאוג? זה רק ברגל אחת תודה מחכה לתגובה בהקדם

אני לא מכירה את מצב רפואי הכללי וגם לא את דרגת הנידות ולכן לא יכולה לענות. מה שמומלץ לפנות לבדיקה של כירורג פלסטי לודא שלא מדובר בהתחלה של פצעי לחץ.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור