האם סבון טבעי יכול לעזור לפסוריאזיס?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/05/2014 | 12:24 | מאת: יעל

שלום רב, מזה 35 שיש לי פסוריאזיס, זה חוזר וכמעט נעלם בתקופות שונות, אני מאמינה שזה ככה אצל רוב החולים בפסוריאזיס. אני משתדלת לנסוע לים המלח לטיפולים פעם בשנה, אבל זה מאוד מייאש כשזה חוזר. אני מחפשת כרגע תכשירים שונים שאולי יעזרו לי להעלים אחת ולתמיד את הפסוריאזיס. במהלך החיפושים שלי מצאתי סבון טבעי שהיה כתוב כי הוא יכול הועיל לריפוי, האם זה נכון? האם סבון טבעי יכול לעזור? זה הסבון והמידע עליו http://www.ama-lurra.com/Default.asp?PageId=2&FragmentId=48 . מחכה לתשובתך

לא מכירה סבון טבעי שעוזר לפסוריאזיס. יש מספר משחות רפואיות שמכילות צמחים ועוזרות- אולי הסבון מכיל אחד מצמחים אלו??? אם זה מוצר מאושר אפשר לנסות.

22/05/2014 | 10:19 | מאת: יעל

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור