פטריות אדומות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/05/2014 | 10:22 | מאת: לי

שלום אני ילדה בת 16 ויש לאורך הבטן , הגב , החזה ועל השדיים פטריות עגולות אדומות שמחוסות בקשקשת כזו. יש לי את זה הרבה זמן וזה לא מגרד רק מפריע מבחינה אסטטית. קראתי על פסוריאזיס והתיאור נשמע מתאים בחלק של הנגעים האדומים , העור השומני והקשקושים המרובים בקרקפת,(אם אני מגרדת את הראש יש לי המון גופיפים לבנים צהובים כאלה) אך אין לי את הפטריות במפרקים ובכמות שנראת בתמונות.... אני מבולבלת, איך לקוראים למה שיש לי?

אני ממליצה בחום לגשת לרופא עור ולקבל אבחנה וטיפול לנגעים שיש לך. אפשר לפתור את הבלבול והדאגה בביקור רופא של דקות בודדות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור