מורסה בישבן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/05/2014 | 00:47 | מאת: נעמי

שלום. בחודש פברואר עברתי ניתוח מורסה בישבן, עכוז ימין בדופן ( לא בפי הטבעת אבל באזור הפנימי של הדופן). לאחרונה כואב לי באזור הצלקת וכשהסתכלתי ראיתי שזה קצת נפוח ואדום ויש לזה ראש מוגלטי ( ממש כמו חצקון). האם המורסה חזרה?

לכל הפחות הפצע הזדהם או שהאבצס חזר. נא לפנות בהקדם לרופא משפחה ולכירורג המנתח כדי לקבל טיפול.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור