שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/04/2014 | 12:28 | מאת: עדי

אני רוצה לטפל באקנה שיש לי (בת 26), האם הטיפול הפוטודינמי יכול לגרום לכוויות ? איזשהו נזק ? תודה

את מוזמנת לבדיקת התאמה באסף הרופא 08-9779981. מדובר בטיפול בטיחותי, ובנסיוני שנים רבות תופעות הלואי - היו קצרות וחולפות. כשתבואי תקבלי הסבר גם על אפשרויות נדירות ותשקלי הכל יחד.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור