גלי רדיו או לייזר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/04/2014 | 17:54 | מאת: עינת

היי ד"ר ברצוני לדעת מה הטיפול הטוב ביותר עבור צלקות אקנה מעט עמוקות האם רצוי טיפול בגלי רדיו או לייזר? אשמח לדעת על ההבדלים

אי אפשר להעלים צלקות-רק לשפר. הטיפול בצלקות אקנה עמוקות די ארוך ומיגע ומקבלים שיפור קטן-בינוני. בגלי רדיו צריך סידרה של כ10 טיפולים. בטיפול עם לייזר לצלקות צריך כ5 טיפולים. אם רוצים תוצאה טובה צריך טיפול חזק כגון פילינג עמוק עם לייזר או כימי או שיוף בניתוח, אבל יש לזה גם סיכונים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור