שחורים ופצעונים בפנים גיל(17)

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/04/2014 | 19:20 | מאת: הייי

היי ( : , אני נוהגת להוציא שחורים ולהתעסק בפצעונים בפנים הרבה פשוט איןלי שליטה על זה כתוצאה מכך נוצרות לי צלקות בפנים וזה מאוד מציק לי אני כל הזמן שמה מייקאפ ואני מאוד מתביישת בזה .... יש דרך להסיר את הצלקות האלה ?

חבל על מה שכבר קרה, אבל אין דרך להעלים צלקות. אפשר להביא לריפוי פצעי האקנה ואז לא יהיו צלקות חדשות והישנות ישתפרו, אבל זה רק אם תפסיקי להתעסק עם הפנים. זה תלוי בך, אחרת אף אחד לא יוכל לעזור לך. את מוזמנת לבדיקה וייעוץ במרפאה הפוטודינמית באסף הרופא 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור