נפיחות בצואר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/04/2014 | 11:44 | מאת: רונית

שלום לבעלי יש נפיחות בצוואר והבנתי שזה נגרם מבלוטת הלימפה והגברת ייצור תאי הדם הלבנים. האם זה בסדר שנקיים יחסי מין (ללא קונדום),אני יכולה להידבק מזה ולקבל גם נפיחות בצוואר? בתאי הזרע יש גם תאי דם לבנים למיטב זיכרוני.

לא ידוע לי מה המחלה של בעלך כגון מחלה זיהומית או גידול של תאי הדם? מחלה זיהומית כגון "צינון" יכולה לעבור אבל לא ביחסי מין אלא בעיטוש/נשיקה. גידול של תאי הדם אינו מדבק כלל. מספר המחלות המועברות ביחסי מין קטן מאד ואינן מתאפינות בהגדלת בלוטות בצואר, אבל מומלץ שתקבלי אבחנה מדויקת ואז נדבר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור