יבלת קטנה אך מציקה על כף היד מלמעלה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/02/2014 | 07:57 | מאת: אשר

לפני כשנה הופיעה על כף ידי בצד עליון יבלת קטנה אך גורמת גירוי מציק, במיוחד בלילה. היא גדלה והתיבשה. אף משחה שעליה המליצה רופאת המשפחה לא עוזרת. הוא ממליצה על טיפול מיוחד. אל מי לפנות כדי לקבוע טיפול? אני גר באיור חיפה/קריות,ומעוניין רק איזור זה בתודה אשר

אני מטפלת ביבלות וירליות באסף הרופא. לא בדקתי איזה סוג היבלת שלך, ואיני מכירה מרפאות בצפון.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור