נקודות אדומות קטנות בעיקר בבטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/02/2014 | 20:44 | מאת: לישי

שלום, אני בת 28, לפני 10 שנים היה לי פעם אחת פסוריאזיס שקשור לסטרפטוקוקוס בגרון. לפני 4 ימים התחילו לי נקודות אדומות קטנות בעיקר בבטן שיש שם הרבה. לפעמים יש טיפה תחושת גרד. זה התחיל כשהייתי בחופשה בים המלח והייתי בספא שם, אני לא יודעת אם יש קשר. האם יש צורך ללכת לרופא עור? (תור עוד חודש) האם יכול להיות שזו התחלה של פסוריאזיס?

אי אפשר לאמר בלי בדיקה אם שוב יש לך פסוריאזיס. אם זה דחוף לך את יכולה בינתיים לפנות לרופא משפחה בזמן ההמתנה לתור לעור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור