בעית עור לקשישה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/10/2008 | 18:04 | מאת: אורנה

ד"ר נכבד, לאמי הקשישה, שיושבת רוב היום בכורסה, הופיעו במעלה העכוז הימני 3 כתמים אדומים. מרחתי מספר ימים משחת אלוקום ואח"כ טבעקוטן אך ללא הועיל. היא אינה ניידת ואין באפשרותי להביאה לרופא עור. האם יש באפשרותך לייעץ לי על מתן משחה אחרת? תודה אורנה

אחת הבעיות הקשות שמופיעות באנשים לא נידים הם פצעי לחץ. הפתרון הוא שינויי תנוחה כל שעה וחצי לפעמים משולבים עם מזרונים מיוחדים וכריות מיוחדות. חיבים לשלול את זה כי עלול להחמיר ולהסתבך ולכן חובה שתבדק ע'י רופא. אז אולי תזמין רופא עור אליכם הביתה.

08/10/2008 | 16:06 | מאת: אורנה

תודה דוקטור על תשובתך. אני מודעת לבעיה של פצעי לחץ ולכן פניתי למספר רופאי עור אך איש מהם אינו מוכן לבוא לביקור בית. האם תוכלי להמליץ על מישהו?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור