הי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/10/2013 | 16:08 | מאת: רואן

יש לי הרבה סימני מתיחות בגוף מזה שנתיים .. הרופא הפנה אותי לבדיקת רמת הקורטזול בדם .. התוצאנ היתה 27.6 האם זה תקין ?!?! * אני בת 21 אם זה רלוונטי

אני ממליצה לחזור לבדיקה של הרופא שהפנה אותך עם התוצאות. ראשית יש לו טוח הנורמה של המעבדה שבה נבדקת, ושנית הוא יודע איזו מחלה חיפש ואיך להמשיך עם זה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור