יבלות עקשניות...

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/10/2013 | 19:27 | מאת: שי

שלום רב, שמי שי חייל בצה"ל והגעתי לד"ר גולד באסף הרופא לפני כשנה כדי לקבל טיפול ביבלות ויראליות באצבעות בידיים, ניסינו טיפול במשחה ולאחר מכן 4 טיפולי חנקן שלא עזרו. לאחר שקראתי קצת באינטרנט הבנתי שקיים עוד טיפול בשיטה שאתם עושים. איך אוכל להגיע אלייך לייעוץ? והאם יש לך מושג אם הצבא ממן את זה או אני עצמאית... תודה רבה.

אתה מוזמן לבדיקת התאמה ללא תשלום וללא טופס הפניה. תוכל לקבוע תור למרפאה פוטודינמית 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור