לנטיגו lentigen

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/10/2013 | 22:13 | מאת: אבי

שלום אני בן 20 ממצוא תמני וטריפוליטאי לאחר שהופיעו לי סימנים חוצים בתוך כף יד שמאל עברתי בדיקת ביופסיה וההבחנה של הבחינה הינה לנטיגו פשוט simpel LENTIGEN. רציתי לדעת איך יכול להיות שלאדם צעיר ובריא שלא ממוצא אשכנזי יכולים להופיע כתמי גיל? תודה

הזכויות על לנטיגו לא שמורות רק לאשכנזים. טוב שאתה והרופאים שלך ערניים ובזכות בדיקת הביופסיה אתם יכולים להיות שקטים. כמובן שמומלץ להמשיך מעקב על הנגע הלא שגרתי כל חצי שנה לודא שלא חלים בו שינויים לא בריאים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור